MARELE premiu pentru 1 000 000 de carduri VISA emise i-a revenit MAIB

Visa_MAIB

În cadrul evenimentului anual „VISA Day 2019” din 21 noiembrie curent, Moldova Agroindbank a fost apreciată cu premiul mare de recunoaștere pentru contribuția bancară și eliberarea a peste un milion de carduri bancare VISA în Republica Moldova.

„Distincţia primită din partea sistemului VISA confirmă atât diversitatea portofoliului de carduri VISA pe care îl gestionează în ţara noastră Moldova Agroindbank, cât şi calitatea acestuia pentru care MAIB este banca aleasă de peste un milion de clienţi ai săi”, a declarat Oleg Paingu, vicepreședinte al băncii.

Visa_MAIB1

Un card VISA de la Moldova Agroindbank oferă clienţilor mai multe avantaje:

— siguranţa banilor;

— rapiditatea efectuării plăţilor prin tehnologia Contactless;

— plăţi simple şi securizate în mediul online;

— posibilitatea utilizării cardului atât în ţară, cât şi peste hotare etc.

În plus, pentru dezvoltarea sistemului bancar, a serviciilor utile şi inovative pentru clienți, Moldova Agroindbank a lansat posibilitatea de achitare în rate prin utilizarea cardului bancar – LiberCard, primul card de cumpărături fără dobândă, oferit clienţilor exclusiv prin cardul „Visa Rewards”.

MAIB şi sistemul de plăţi VISA International dezvoltă un parteneriat cu plus valoare pentru beneficiarii serviciilor bancare începând cu anul 2002.

Lucrăm zi de zi pentru a-ți oferi noi avantaje şi funcţionalităţi, astfel încât tu, clientul nostru, să beneficiezi de cele mai bune produse şi servicii bancare de la Moldova Agroindbank.

Apropo, pentru a scurta distanţa dintre tine şi bancă şi a spori comoditatea, descarcă acum aplicația mobilă MAIBank și bucură-te să ai în telefonul tău o bancă întreagă: gestionezi cardurile bancare, inclusiv VISA, achiți facturile pentru servicii, faci transferuri și descoperi o lume nouă a serviciilor bancare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente