(foto) Seminar centrat pe creația lui Arcadie Suceaveanu. Zeci de oameni au venit să asculte interpretările studentelor de la litere

collage

Pentru că cele mai bune ore sunt cele practice, la 20 noiembrie, doctora conferențiară universitară Victoria Fonari, poetă și critică literară, a organizat, împreună cu studentele de la Facultatea de Litere, secția limba și literatura română, anul III, un seminar centrat pe creația poetică a lui Arcadie Suceaveanu, președintele Uniunii Scriitorilor din Moldova.

Tinerele studente au avut oportunitatea să dialogheze cu scriitorul, iar interpretările lor au fost ascultate de un public de 100 de oameni, prin care erau elevi, studenți, profesori de licee și colegi. Studentele au apreciat o asemenea experiență și speră că în curând vor avea loc mai multe seminare centrate pe creațiile autorilor autohtoni.

Experiența a fost una inedită nu doar pentru tinerele studente, care emoționate au pășit una câte una la catedră să vorbească, ci și pentru publicul care a venit cu mare drag în sala de coloane de la Biblioteca Centrală „Bogdan Petriceicu Hasdeu”, să le susțină și să asculte interpretările.

1 2 3 4 5 6

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente