Inamicul lui James Bond în „No Time To Die”, viitorul film din seria dedicată agentului 007, ar fi un ecologist, arată The Sun, citând un membru al echipei care a participat la filmările încheiate vineri.

Filmările pentru cea de-a 25-a peliculă din seria James Bond s-au încheiat pe 25 octombrie.

Chiar dacă nu s-a aflat încă numele viitorului inamic al agentului 007, acesta este poreclit „Greenfinger” (Deget verde) de cei care au lucrat la film. Acesta s-ar adăposti într-o construcţie alimentată cu energie de o fermă de alge şi are o grădină Zen.

Potrivit surselor, regizorul Cary Joji Fukunaga, cunoscut de pe genericul primului sezon al serialului „True Detective/Detectivii din California”, ar fi filmat trei finaluri diferite pentru pelicula care urmează să apară în 2020.

Chiar dacă povestea este ţinută secretă şi nu se ştie încă în ce fel se vor confrunta cei doi protagonişti din „No Time To Die”, o sursă a jurnaliştilor de la tabloidul britanic a dezvăluit că „Omul rău pare să stea la o fermă de alge imensă. Aşa ceva arată destul de sinistru şi verde, aşa că o să dea foarte bine pe ecran”.

„No Time to Die” este al cincilea şi ultimul film în care Daniel Craig, în vârstă de 51 de ani, interpretează rolul celebrului spion. Din distribuţie mai fac parte Rami Malek, Naomie Harris, Lea Seydoux, Ralph Finnes, Leshana Lynch, Ana de Armas şi Ben Whishaw. Pelicula este programată să apară pe ecrane în aprilie 2020.