(foto) Ion Ceban și cei 12 consilieri. Socialistul vrea să tripleze numărul de angajați în cabinetul primarului

asd

Noul primar al Capitalei, Ion Ceban, vrea să mărească numărul de angajați în cabinetul primarului, de la șase la 18. Conform unui proiect de hotărâre înaintat către Consiliul Municipal Chișinău, Ceban va avea: 12 consilieri, cinci asistenți și un șef de cabinet.

Despre aceasta a anunțat deputatul Blocului ACUM, Alexandru Slusari, care a făcut publică și hotărârea înaintată către consiliu.

„Ce se întâmplă în mun. Chișinău? Lucruri interesante și obscure. La Comisia construcții și urbanism mafia imobiliară în persoana socialiștilor și democraților a bătut palma. Președinte a fost ales fost exponent al PCRM, Vasile Chirtoca, secretar – democratul Nedelea. N-am văzut în campania electorală niciun «мультик» al lui Ceban despre coaliția cu PD.

Următorul subiect. Azi va fi prezentat proiectul cu statele de personal. Ivan Ceban solicită un cabinet personal cu 18 angajați. Până acum erau șase. Почувствуйте разницу. Fără nici o argumentare”, a notat acesta pe pagina sa de Facebook, anexând imaginea de mai jos.

75354853_2156614997968536_6286825355240013824_o

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente