CSP a acceptat, la prima etapă, toate cele patru dosare pentru funcția de procuror general

347881

Consiliul Superior al Procurorilor a examinat astăzi, 20 noiembrie, dosarele celor patru candidați câștigători ai concursului pentru funcția de procuror general expediate de ministrul justiției, Fadei Nagacevschi. În urma examinării, toate cele patru dosare au fost acceptate pentru următoarea etapă, adică interviul, care va avea loc în data de 28 noiembrie.

Astfel, pe 28 noiembrie, candidații la funcția de procuror general: Oleg Crîșmaru, Vladislav Gribincea, Veaceslav Soltan și Alexandr Stoianoglo vor avea proba interviului, în urma căreia va fi selectată o singură persoană, care va fi propus președintelui țării pentru funcția de procuror general.

Lista acestor patru candidați, care au fost selectați în urma concursului organizat de Ministerul Justiției, a fost transmisă către CSP luni, 18 noiembrie. Membrii CSP au la dispoziție zece zile, de la recepționarea listei candidaților pentru funcția de procuror general, pentru a selecta o candidatură și a o expedia președintelui țării spre aprobare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente