Fosta prim-ministră Maia Sandu a venit cu o reacție la noile numiri aprobate astăzi de guvernul condus de Ion Chicu. Maia Sandu a spus că aceste numiri reconfirmă faptul că democrații și socialiștii puneau la cale de multă vreme demiterea guvernului Sandu.

„Numirile la grămadă de astăzi reconfirmă faptul că democrații și socialiștii puneau la cale de multă vreme demiterea guvernului Sandu, deoarece și corupții din PD, și corupții din PSRM s-au speriat de o justiție adevărată. Dar asta deja știam cu toți”, scrie Maia Sandu.

Fosta ministră a scris că asistăm la refacerea vechii prietenii dintre Dodon și Plahotniuc și este evident pentru toți în slujba cui vor lucra cei mai mulți dintre acești oameni: în serviciul celor care s-au grăbit să dea jos guvernul care le-a oprit schemele și a redistribuit banii din buget celor mai nevoiași. În serviciul celor pe care o justiție adevărată i-ar fi trimis direct la închisoare.

„Succes nu vă pot ura, dar vă promit că vă vom urmări cu atenție. Toată țara va fi cu ochii pe voi. Oamenii acestei țări merită un guvern mai bun decât atât”, a mai adăugat Maia Sandu.

Amintim că, în cadrul ședinței de azi a guvernului au fost aprobate mai multe numiri în funcțiile de secretari de stat și secretari generali în cadrul mai multor ministere.