În curând dăm start Maratonului de Crăciun. Banii adunați la eveniment vor fi donați în scop caritabil

maratonul de crăciun

Colinde, miros de portocale, vin fiert cu scorțișoară, luminițe și globuri colorate, zâmbete, familie, căldură – toate ne duc cu gândul la acea perioadă a anului în care totul în jur pare să se transforme în magie. Pe 22 decembrie, toate drumurile vor duce spre Piața Marii Adunări Naționale, acolo unde, în ciuda termometrelor înghețate, se va da startul celui mai „cald” maraton al anului – Maratonul de Crăciun by Naturalis.

Începând cu ora 9.30, centrul capitalei se va umple de zâmbete, veselie, personaje de poveste, dans, cadouri și, cel mai important, bunătate. Cursa nu este doar un simplu eveniment de alergare, ci și un bun prilej de a împărți generozitate, banii adunați din înregistrări fiind donați în scop caritabil.

Cei trei kilometri vor fi plini de emoții, râsete, nasuri roșii și torbe pline cu daruri din partea partenerilor. Surprizele se vor ține lanț, iar la final, va avea loc concursul pentru cele mai originale costume.

Evenimentul se va desfășura pe 22 decembrie, în PMAN, începând cu ora 9.30. Startul se va da la ora 12.00. Pentru a afla mai multe despre competiție și pentru a vă înregistra, accesați AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente