Au început înscrierile la programul de burse „Stipendium Hungaricum” oferite de statul ungar. Cum poți depune dosarul

the-hungarian-parliament-budapest
Foto: blog.parkinn.com

Dacă îți dorești studii de calitate și diplomă recunoscută la nivel european, înscrie-te la programul de burse pentru studenții străini inițiat de „Stipendium Hungaricum”. Guvernul Ungariei a anunțat deschiderea perioadei de depunerea a dosarelor pentru anul de studii 2020/2021.

Ungaria oferă educație de înaltă calitate în inima Europei. În prezent, ofertele de educație în Ungaria sunt în creștere. Pe lângă calitatea studiilor și a diplomelor recunoscute în întreaga Europă și dincolo de aceasta, studenții sunt atrași de prețuri accesibile și un mediu prietenos de viață.

Dacă vrei să-ți continui studiile de licență, masterat și doctorat peste hotare, grăbește-te să te înscrii la programul de burse oferit de statul ungar. Cetățenii Republicii Moldova sunt eligibili în baza unui program de cooperare în domeniile educației și științei dintre Ministerul Educației al Republicii Moldova și Ministerul Capacităților Umane al Ungariei.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor online este 15 ianuarie.

Informații despre programul de burse și documentele de care aveți nevoie pentru a vă înscrie pot fi găsite aici.

Mai multe detalii despre programul de studiu, beneficiile bursei, documentele necesare și tot ce trebuie să știi despre câștigarea unei burse de studii în Ungaria, găsești aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente