Renato Usatîi s-a adresat lui Pavel Filip: „Nu așteptați până când Dodon o să vă fenteze”

fdf

Renato Usatîi s-a adresat lui Pavel Filip cu o propunere. Să iasă în public și să anunțe numele deputaților care s-au vândut președintelui, în caz contrar îl așteaptă aceeași soartă ca și pe Maia Sandu.

„Tovarăși democrați. Dodon i-a fentat pe toți (versiunea în rusă кинул всех). Pe timpul lui l-a fentat pe Voronin, pe cetățenii Republicii Moldova când l-a votat pe Timofti. Singurul lucru pentru care este aplaudat este că a contribuit la plecarea lui Plahotniuc din țară. La fel cum a trădat-o pe Maia Sandu așa va proceda și cu voi, fiți pe pace. Cei care nu s-au vândut lui Dodon, cei care nu comunică cu Plahotniuc, eu sincer mă adresez lui Pavel Filip, ieșiți în față și dați numele celor deputați care au mers pentru bani să-l slujească pe Dodon. Povestiți despre ultima întâlnire care a avut loc săptămâna trecută cu Dodon despre cerințele și condițiile lui. Ieșiți în public și povestiți. Pe această cale Pavel Filip are șansa să reanimeze Partidul Democrat”, a declarat Usatîi.

„Dacă Pavel Filip va vedea că Dodon îl fentează cu numirea procurorului general. El nu e prost și înțelege că într-o zi acest procuror poate veni la el și la ceilalți deputați să-i aresteze”, mai adăugat primarul de Bălți.

În cadrul aceleași discuții, Usatîi a menționat că între Dodon și democrați este o înțelegere cu privire la numirea procurorului general. „Dodon i-a asigurat pe democrați că va fi Stoianoglo, dar există șanse mari că o să-i mintă și îl va numi pe Veceslav Soltan, controlat de Dodon.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente