Renato Usatîi: „Eugen Nichiforciuc propunea câte 350 de mii de euro pentru fiecare deputat din PDM pentru plecarea din partid”

img

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, a declarat la TV8 că deputatul Eugen Nichiforciuc este persoana care ține cel mai mult legătura cu Vlad Plahotniuc și care a participat nemijlocit la ruptura din PDM prin cumpărarea unor deputați care să voteze pentru moțiunea de cenzură a socialiștilor.

„În prezent, în PDM există un grup de deputați care continuă să țină legătura cu Plahotniuc. Acest grup este condus de Eugen Nichiforciuc, anume el a fost inițiatorul acestei divizări. Nichiforciuc este acea persoană care propunea câte 350 de mii de euro pentru un deputat ca să părăsească PDM-ul. Cu unii deputați Nichiforciuc nu reușea să se înțeleagă, de aceea a revenit din Anglia Constantin Botnari. Totuși, până la urmă, partidul nu s-a divizat, deoarece ceilalți deputați au înțeles că au de pierdut și riscă să fie arestați, de aceea au votat împreună cu grupul controlat de Plahotniuc prin intermediul lui Nichiforciuc”, a declarat Usatîi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente