Prezentarea conceptului fazei II de dezvoltare Digital Park în cadrul Moldova Business Week

cover

Cel mai mare eveniment economic al anului – Moldova Business Week – a reunit cele mai atractive sectoare pentru investiții: IT, industria verde, turism, industriile creative și altele.

În cadrul panelului de discuții despre sectorul IT&C, directorul general Digital Park, Aurelia Salicov, a prezentat planurile de perspectivă a proiectului pentru următorii 15 ani.

foto-DP

În cadrul prezentării au fost oferite noi detalii privind dezvoltarea proiectului Digital Park. La moment au fost construite și deja sunt pe deplin funcționale blocurile A, B, C și H, iar în toamna 2020 încep lucrările de construcție a blocului D. Odată cu finalizarea tuturor fazelor, proiectul va schimba optica urbanistică și investițională a orașului.

plan

Urmează a fi dezvoltate încă 25 de mii de metri pătrați pentru open space-uri și servicii de calitate (food court, sală de sport, servicii medicale, un mini-hotel). Printre facilitățile Digital Park se numără infrastructura proprie cu o gamă variată de servicii, locația accesibilă, managementul digitalizat al clădirilor și multe altele. Planul de dezvoltare Digital Park a fost de mare interes pentru participanții la Moldova Business Week, care au subliniat rolul proiectului în atragerea investițiilor în Republica Moldova.

plan-parter

Amintim că proiectul Digital Park a fost lansat în 2016, ca inițiativă a grupului de companii StarNet și primele companii rezidente și-au început activitatea în august 2019. Mai multe detalii despre proiect puteți afla pe site-ul primului parc IT din Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente