Ion Ceban a înaintat candidaturile pentru viceprimarii Chișinăului. Cine sunt aceștia

ceban primarie

În cadrul ședinței operative a Primăriei Chișinău de astăzi, Ion Ceban a înaintat candidaturile pentru viitorii viceprimari ai capitalei. Prin urmare, Victor Chironda, Angela Cutasevici, Inga Ionesii și Ilie Ceban ar putea să devină viceprimari ai capitalei.

Victor Chironda este un activist civic și a candidat în acest an pentru funcția de primar al Chișinăului din partea partidului Forța Nouă.

Ilie Ceban este avocat și l-a reprezentat pe Ion Ceban în materii de servicii juridice în campania electorală precedentă. Funcția acestuia fiind „avocat și reprezentant cu drept consultativ”.

Inga Ionesii a preluat mandatul de ambasador în Estonia în 2016, pe 16 mai. Mandatul acesteia expirase în luna mai a acestui an și urma să revină acasă odată ce se găsea un nou ambasador la Tallinn. Înainte de aceasta, Ionesii a fost secretar de stat al Ministerului Economiei.

Angela Cutasvici a fost secretar de stat la Ministerul Educației, înainte de preluarea puterii de către guvernul Maia Sandu în luna iunie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente