Instagram a început să ascundă numărul de like-uri și pentru utilizatorii din Moldova

fotomain

Dacă vara aceasta abia aflasem despre probabilitatea că Instagram va ascunde numărul de aprecieri, acum vă spune cu siguranță că acest lucru se întâmplă. Nu știm dacă ai atras atenția la acest detaliu, dar noi am observat că numărul de like-uri obținute nu mai sunt afișate sub fiecare fotografie, așa cum ne-am obișnuit.

Schimbările au început să fie implementate în această vară în Australia și Japonia, iar acum au ajuns și în Moldova.

În imaginea de mai jos puteți observa diferența.

foto articol

Acum utilizatorii Instagram pot vedea like-ul unui utilizator în dreptul postărilor, iar în locul clasicei formulări care includea numărul celorlalţi văd doar sintagma „şi alţii”.

Instagrammerii pot încă să vadă numărul like-urilor în cazul propriilor postări.

Aceste schimbări au fost introduse din cauza unei îngrijorări, potrivit căreia numărul de like-uri duce la scăderea încrederii de sine a utilizatorilor şi determină sentimentul de insuficienţă în rândul tinerilor membri.

De asemenea, în luna septembrie și Facebook a anunțat că în viitorul apropiat am putea să nu mai știm câte like-uri are prietena sau prietenul pe această rețea socială. Prin urmare, rețeaua socială ar putea ascunde numărul de like-uri, iar schimbarea este deja la fază de testare cu utilizatori din Australia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente