Fii student la Universitatea din Oslo în contextul Școlii Internaționale de vară din 2020. Cum poți depune dosarul

cc
Foto: inspera

Studenții din Moldova pot încerca oportunitatea de a studia în cadrul Școlii Internaționale de vară, în cadrul Universității din Oslo, Norvegia. Școala Internațională se va desfășura în perioada 20 iunie-31 iulie 2020, iar eligibili pentru program sunt studenții care își fac studiile de licență sau masterat.

În cadrul Școlii Internaționale de vară, de la lansarea programului în 1947, au reușit să participe peste 30 de mii de studenți din 150 de țări. Școala e structurată în 14 cursuri pentru studenții de la ciclu I, licență și șapte cursuri pentru ciclu II, masterat. Studenții vor putea alege asemenea cursuri ca: „Politica internațională”, „Drepturile omului”, „Schimbările energetice, de mediu și sociale la nivel internațional”, „Egalitatea de gen în țările nordice” etc.

Aplicanții pot beneficia de o bursă integrală, parțială sau pot să se înscrie având o finanțare proprie. În funcție de aceasta, termenul de depunere a dosarului de concurs este 1 februarie 2020 pentru studenții care vor să beneficieze de o bursă integrală sau parțială și 1 martie 2020 pentru cei care vor să se înscrie la concurs și se autofinanțează.

Pentru program sunt eligibili studenții din toate țările lumii. Dosarul de participare va include: 

# copia pașaportului;
# un document care demonstrează aptitudinile ce țin de cunoașterea limbii engleze;
# copii ale diplomelor;
# scrisoare de motivație;
# scrisoare de recomandare;
# CV-ul.

În funcție de ciclul la care studenții își realizează studiile, cerințele sunt diferite, comune sunt, însă, necesitatea de a confirma nivelul de cunoaștere a limbii engleze și dovada calității actuale de student. Astfel, pentru mai multe detalii în ceea ce privește actele necesare de a fi plasate pe portalul de aplicații, cursuri, modalitatea de aplicare, de recepționare a bursei în cazul în care aceasta este solicitată și alte momente organizatorice accesați pagina școlii. Linkul îl găsiți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente