Ceban spune că unul din obiectivele sale este crearea unei echipe noi de manageri tineri la Primărie

cebanprimarie

Primarul Capitalei Ion Ceban declară că unul din obiectivele sale este crearea unei echipe noi de manageri tineri, cu abordări actuale, orientați spre aplicarea tehnologiilor în procesele de administrare a orașului. Declarația a fost făcută în cadrul conferinței municipale a consiliilor locale de tineret. Ceban i-a numit pe tinerii consilieri „viitori leaderi”.

„Îmi doresc o Primărie transparentă și mai aproape de oameni!

După perioada scurtă de activitate în funcția de primar, mi-am dat seama că, unii angajați comunică mai puțin, din acest motiv eficiența este mai mică iar rezultatele mai puține.
Trebuie să devenim mult mai transparenți, să comunicăm între noi și cu cetățenii.
Iată de ce am propus schimbarea sediului primăriei într-un loc nou și deschis, începînd chiar de anul viitor. Cheltuielile pentru noul edificiu nu trebuie să depășească actualul buget destinat întreținerii instituției.

Ne vom muta într-un open-space, să lucrăm cu toții cot la cot, cu camere de luat vederi, să vadă locuitorii capitalei cu ce ne ocupăm.

Edificiul actual al Primăriei, va intra într-un proces de restaurare și îmi doresc să fie transformat într-un muzeu al științei pentru copii sau alt obiectiv cultural.

De asemenea, vreau ca Primăria să devină digitalizată în cel mai scurt timp”, a spus primarul Capitalei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente