Moldova ReConnect te invită să participi la Congresul Absolvenților ai programelor de schimb în SUA

usb1_70486600

Moldova ReConnect, proiect coordonat de Consiliile Americane și Ambasada SUA în Republica Moldova, te invită să participi la cel de-al XVII-lea Congres al Absolvenților programelor de schimb ale Guvernului SUA. Evenimentul va avea loc pe 30 noiembrie 2019, între orele 10.30 și 16.00, la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți.

Congresul Anual al Absolvenților este o platforma de comunicare și dezvoltare profesională a comunității absolvenților prin schimb de practici și experiențe, comunicare cu diferiți invitați și experți, contribuții personale.

În acest an, participanții vor avea ocazia să asiste la un seminar despre Inteligența Emoțională și Comunicarea în Leadership, prezentat de Sam Potolicchi, unul dintre cei mai buni profesori din SUA, conform clasamentului Princeton.

Programul va include premii pentru absolvenții care au demonstrat realizări notabile în carierele și în comunitățile lor. De asemenea, va fi organizat un târg al proiectelor și programelor de schimb de experiență ale Ambasadei SUA.

A doua parte a evenimentului va oferi absolvenților posibilitatea de a participa la ateliere precum: managementul proiectelor, activități de team building, implicarea în procesul de luare a deciziilor, MOJO (jurnalism mobil).

Absolvenții programelor de schimb se pot înregistra până pe 28 noiembrie AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente