Evenimente pentru ziua de duminică, 17 noiembrie

pexels-photo-610293-920×623

Sunt zile în care vrei să stai acasă și să nu te vezi cu nimeni, dar noi nu vorbim de ziua de duminică. Pentru că în ultima zi de weekend te așteaptă multe evenimente interesante.

# FORD vs FERRARI

Câștigătorii premiului Oscar, Matt Damon și Christian Bale sunt protagoniștii filmului Marea provocare: Le Mans ’66. Filmul este bazat după o poveste adevărată, inspirată din viața lui Carroll Shelby (Damon), un designer revoluționar al industriei americane de mașini și a neînfricatului șofer britanic Ken Miles (Bale). Ei s-au luptat cu birocrația corporatistă, cu legile fizicii, cât și cu proprii demoni pentru a putea construi o mașină de curse revoluționară pentru compania Ford Motor Company. Astfel, au reușit să detroneze titlul deținut de Enzo Ferrari în cadrul cursei de 24 de ore din Franța din 1966, pe pista Le Mans.

44

# CinePOLSKA – Festivalul Filmului Polonez la Chișinău

În cadrul festivalului CinePOLSKA, spectatorii vor vedea cele mai interesante cinci filme poloneze produse în ultimele luni (toate cu subtitrare în limba română), premiate la festivaluri internaționale, precum Sundance și Cannes.

PROGRAMUL FESTIVALULUI pentru ziua de 17 noiembrie.

Ora 19.00 – FUGA (regia Agnieszka Smoczyńska). Film în limba polonă, cu subtitrare în limba română.

Toate proiecțiile de filme din cadrul festivalului vor avea loc la cinematograful Odeon (str. Mihai Eminescu nr. 55). Intrarea va fi liberă.

Organizatorul Festivalului de Film Polonez CinePOLSKA este Institutul Polonez din București împreună cu partenerii săi: Asociația Cineaștilor din Polonia, Studioul Moldova Film și Centrul Cultural Odeon.

# GALA Generozității 2019

La cea de-a șasea ediției a Galei Generozității vor participa și de această dată nume răsunătoare din întreaga lume care vin să susțină cauza CCF/HHC Moldova „O casă și o familie pentru fiecare copil’’.

Un eveniment anual major care invită publicul la un spectacol unic, dedicat celor peste 1 000 de copii care încă se mai află în orfelinate, lipsiți de afecțiune familială.
Biletele pot fi procurate aici.

# Moldova – Islanda

Cine nu are bilet la meciul Moldova – Islanda îl poate privi la Barbar. Microbiștii vor participa la un concurs special pentru suporterii naționalei noastre!
Vino la Barbar, duminică, la 21.45, ghicește scorul final și delectează-te cu un chicken burgher picant și aromat din partea casei. Info: 078 513 513

# Game of Thrones – Grand Finale

Serialul Game of Thrones a luat sfârșit, iar odată cu el i-a sfârșit și seria de concerte simfonice „Game of Thrones”.
Nu rata Concertul „Game of Thrones – Grand Finale” care va include mai multe piese din serial, inclusiv din sezonul 8! Plus bonus, piese din alte filme/seriale de top.

Biletele pot fi procurate aici.

# Students Night Out

Rust Club Cafe organizează Students Night Out și oferă reduceri de 50 % pentru studenți la toate Long și Short Cocktailurile. Party-ul va începe la ora 22.00.

# Fata babei şi fata moşneagului

Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici” invită părinții și copiii lor la spectacolul Fata babei și Fata moșneagului. Se admit copii de la doi ani. Prețul biletelor este de 50 de lei. Biletele pot fi procurate aici.
Informații adăugătoare la telefonul:
Casa bilete: 022 24 51 66
Administrația: 022 24 52 73

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente