De Ziua Internațională a Studentului, la Bălți se organizează un concert grandios. Invitata specială este Olga Buzova

download-1-940×529

Primăria municipiului Bălți organizează astăzi, la 18.00, în piața Vasile Alecsandri, un concert grandios pentru toți studenții din Moldova, cu ocazia Zilei Studentului. La eveniment sunt așteptați să vină interpreți din România, Rusia, dar și artiști autohtoni. Cireașa de pe tort va fi femeia de afaceri, interpreta, fosta prezentatoare și participantă în reality show-ul Dom 2, Olga Buzova.

Capitala de nord va uni mii de studenți din întreaga țară, iar pe scenă vor evolua artiști ca Vanotek, Doinița Gherman, Ionel Istrati, Filatov & Karas și invitata specială Olga Buzova.

„Am pregătit o surpriză care îi va uimi pe toți bălțenii, dar și pe toți locuitorii Moldovei. Vreau să mă adresez tuturor studenților. Eu voi sărbători împreună cu voi Ziua Studentului, deoarece de ei politicienii își aduc aminte doar în campania electorală. Pe această cale invit toți studenții din Moldova, pe data de 16 noiembrie, la ora 18.00, în piața Vasile Alecsandri din Bălți. Va o fi petrecere grandioasă. Vin Vanotek, Filatov & Karas, Olga Buzova, Ionel Istrati și alți artiști. De ce acești artiști? Tinerii mi-au spus că ascultă această muzică și eu mi-am notat. Eu deja sunt «pensionar tânăr», eu ascult altă muzică”, a spus Usatîi într-un live de pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente