(video) „Tre’ să iubești cu un ochi închis.” Mark Stam lansează piesa „Ca să fii fericit”

Stam

Așa cum ne-a obișnuit, Mark Stam cucerește publicul cu fiecare piesă lansată. De data aceasta, interpretul moldovean în colaborare cu interpreta AMI cântă despre ce trebuie să faci ca să fii fericit.

„Este piesa noastră de suflet (AMI Official), iar astăzi avem plăcerea de a o împărți cu voi. Lăsați-vă ochii inimii deschiși, iar ceea ce veți vedea și simți va fi cu totul magic”, a scris artistul pe pagina sa oficială de Facebook.

Mark Stam dintotdeauna a pătruns în inimile ascultătorilor cu cântece sentimentale, cu melodii care trezesc fiori, gânduri, dar și dorința de a fi mereu în preajma persoanei iubite. De la „A murit iubirea” până la „Ultima oară”, artistul s-a inspirat din realitate, a reflectat pe foi cuvinte pe cât de dulci, pe atât de tăioase, ca în final să lanseze o mulțime de melodii ce răscolesc sufletele ascultătorilor.

Astăzi, moldoveanul este considerat unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu un debut impresionant și o ascensiune pe măsură, cu peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube și piese cu un vibe aparte.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente