Samsung aniversează 50 de ani. Tehnologiile coreene care au schimbat stilul de viață al oamenilor din întreaga lume

IFA-2019-Lead-Press_4

Calitate, inovație, stil, individualitate, confort, siguranță sunt doar câteva atuuri caracteristice brandului Samsung Electronics. În acest an, compania Samsung Electronics împlinește 50 de ani. Timp de jumătate de secol, compania sud-coreeană a creat viitorul în care trăim, iar ceea ce noi avem astăzi este imposibil de imaginat că ar putea fi acum cinci decenii. An de an, Samsung a demonstrat întregii lumi că este lider mondial pe piața electrocasnicelor și a tehnologiilor inovaționale, compania fiind încrezătoare că-și va menține poziția pe viitor.

Atunci când atingem o vârstă, dorim să ne împărtășim cu experiența noastră de viață, să le povestim oamenilor ce am reușit să facem pe parcursul vieții, cu ce lucruri ne mândrim și ce lucruri urmează să mai facem. De aceea, compania Samsung, la 50 de ani ai săi, a implementat tehnologii moderne, creând în acest sens un trend mondial printre alte companii internaționale.

Compania introduce o gamă impresionantă de produse inteligente concepute pentru a face față modului nostru de viață. Tehnologia QLED 8K, deocamdată, este unica pe piață care a fost introdusă pe noile televizoare de la Samsung. De asemenea, electrocasnicele sunt învățate să asculte și să vorbească. Noua gamă de frigidere personalizabile Bespoke se poate personaliza cu mai multe opțiuni de culoare și design pentru a satisface gusturile consumatorilor.

Cireașa de pe tort este lansarea noilor smartphone-uri Galaxy A90 5G și Galaxy Fold 5G, primul smartphone din lume flexibil cu ecran dublu. Aceste oferte exclusive ilustrează dorința ambițioasă a Samsung de a-și îmbunătăți portofoliul cu produse și tehnologii îndrăznețe, astfel încât viitorul consumatorilor să fie asigurat din toate punctele de vedere.

Mai jos vă prezentăm ultimele și cele mai importante tehnologii pe care le-a creat compania pentru ca fiecare client să rămână satisfăcut de produsul pe care l-a achiziționat.

 # Tehnologia Super AMOLED. Mai bun decât oricare ecran

23

 Super AMOLED (active-matrix organic light-emitting diode) este o tehnologie utilizată în exclusivitate doar pe smartphone-urile de ultimă generație de la Samsung. Acest model de ecran este cel mai subțire dintre toate, astfel oferindu-i utilizatorului nu doar un telefon compact, dar și o imagine excepțional de clară și luminoasă. Cu alte cuvinte „prietenește” cu Soarele, întrucât display-ul Super AMOLED oferă o vizualizare mai bună la lumina directă a soarelui, decât alte telefoane. Asta înseamnă că toate culorile sunt redate într-un mod natural, iar contrastul ridicat al display-ului oferă utilizatorilor cele mai prețioase momente în timp ce realizează o fotografie sau privește clipurile video pe YouTube.

# O casă inteligentă într-o familie modernă

De acum încoace, cu Samsung bucătăria va deveni locul preferat al întregii familii. Samsung a lansat noul său cuptor multifuncțional Dual Cook, cu care puteți găti două feluri de mâncare în același timp. Designul modern al cuptorului asortat cu funcții diverse de gătit, poate crea adevărate capodopere culinare.

Samsung Electronics a creat trei noi electrocasnice avansate. Este vorba de aspiratorul POWERstick Jet™, AirDresser și purificatorul de aer Cube.

Fiecare dispozitiv oferă o soluție unică și practică pentru numeroasele provocări cu care se confruntă membrii familiei. Fie este vorba de praful care tot mai persistă în cameră după ce facem curățenie, aer poluat sau uscat în camere, fie hainele sunt îmbibate cu tot felul de praf sau paraziți. În aceste situații vine în ajutor aspiratorul POWERstick Jet™ sau dispozitivul de îngrijire a vestimentației din garderobă – AirDresser. El reprezintă o nouă categorie de aparate de îngrijire a îmbrăcămintei care împrospătează și igienizează îmbrăcămintea folosind explozii puternice de aer și aburi. După aceste sesiuni, hainele „întineresc” și se „însănătoșesc”. Între timp, purificatorul de aer Cube, grație tehnologiei avansate de curățare a aerului din apartament, contribuie la purificarea oxigenului, astfel reducând riscul de apariție a bolilor respiratorii.

 # Noile telefoane de la Samsung cu 5G

Samsung Electronics promovează activ implementarea tehnologiei 5G în întreaga lume. Viteza maximă pe care o poate atinge rețeaua 5G este de până la 20 de ori mai rapidă decât cea 4G. Acest lucru vă permite descărcați momentan și să priviți videouri de maximă rezoluție. În prezent, în multe țări se desfășoară o serie de testări a tehnologiei 5G, iar începând cu anul 2020 este prevăzută o lansare completă a primelor rețele de nouă generație.

Succesele nu se termină aici. Samsung a mai lansat pe piață un Galaxy Fold 5G, care le va oferi utilizatorilor nu doar conexiune rapidă și fără bariere, dar și o nouă experiență de folosire a unui telefon ultramodern pliabil.

Samsung-Galaxy-Fold

Galaxy Fold a fost conceput pentru a inspira noi experiențe digitale. Când este închis, puteți accesa aplicațiile obișnuite cu o singură mână, iar atunci când este deschis, poți explora noi modalități de multitasking ca, de exemplu, să vizionezi videoclipuri sau să îți descoperi abilitățile ascunse de gamer. Toate aceste beneficii se încadrează pe imensul ecran pliabil de 7,3 inchi.

# Îți place să creezi? Descoperă artistul din tine cu Galaxy Tab S6

Dispozitivele mobile ne oferă oportunități nelimitate de a crea instantaneu, însă cu Galaxy Tab S6 poți crea la infinit grație multifuncționalității dispozitivului.

Cu ajutorul S Pen, poți desena orice lucru care te inspiră, iar ecranul Super AMOLED detalizează fiecare punct sau linie pe care o trasezi în creație.Dispunând de un touchpad și de un suport pentru tabletă, o poți transforma ușor într-o zonă de lucru flexibilă care îți poate stimula productivitatea și creativitatea indiferent de locul în care te afli.

# One UI. Software care te ajută să nu te stresezi

One UI

Aplicația lansată de Samsung, One UI, este creată special pentru utilizatorii cu „degete scurte”. Dacă e să vorbim serios, software-ul are menirea să ajusteze pictogramele aplicațiilor, butoanele de pe ecran sau meniul din setări în partea de jos a telefonului, astfel încât să aveți spațiu de manevră pentru a le accesa. Avantajul acestei aplicații se vede cu ochiul liber pe smartphone-urile cu un ecran mare.

Limbajul vizual al One UI este simplificat și intuitiv. Conținutul poate fi accesat prin câteva click-uri, lucru care vă va reduce timpul de utilizare a funcțiilor telefonului. De asemenea, One UI îți memorează aplicațiile pe care le „vizitezi” cel mai des. Cele mai frecvent utilizate aplicații sunt întotdeauna la îndemână ta pe fiecare dispozitiv Galaxy.

# Tehnologia QLED TV. Televizor cu cele mai consistente culori

3

QLED 8K (quantum dotlight-emitting diode) este o tehnologie inovațională elaborată de Samsung și creată pe baza punctelor (pixelilor) din cuantă. QLED 8K îți oferă o rezoluție de 16 ori mai mare decât un televizor Full HD. Cu 33 de milioane de pixeli, redă imagini de o claritate incredibilă pe un ecran foarte mare, transformând astfel imaginea într-o capodoperă.

Procesorul inteligent Samsung dă viață ecranului pentru a crea o experiență cu adevărat adaptată. Sunetul și luminozitatea sunt optimizate oricăror condiții de vizionare, scenă cu scenă, în timp real.Cu puterea machine learning, QLED analizează și convertește fiecare scenă, indiferent de tipul de conținut, într-o imagine impecabilă.

Televizoarele QLED utilizează tehnologia exclusivă Samsung Quantum Dot pentru a oferi culori vii și naturale. Nano-particulele Quantum Dot transformă lumina în miliarde de culori, iar asta înseamnă că negrul este negru în scene întunecate, iar albul este alb în scenele luminoase. Ochii tăi se relaxează în timp ce privești filme în 8K pe un astfel de ecran fantastic.

# Tehnologia Quick Drive pentru mașinile de spălat. Înjumătățește timpul de spălare

2

Este o mașină de spălat ultra inteligentă care ușurează considerabil treburile casnice ale gospodinelor și gospodarilor. Quick Drive ține mult la timpul tău, de aceea spală de două ori mai repede, dar asta nu înseamnă că își pierde din calitate. Datorită tehnologiei Eco Bubble, aceasta asigură o curățare puternică chiar și la temperaturi scăzute. Detergentul se transformă în bule, astfel pătrunde rapid în țesătură și îndepărtează ușor murdăria, în timp ce protejează țesătura și economisește energia.

Compania Samsung pune mult accent pe performanță și durabilitate, deoarece clientul din secolul XXI vrea să cumpere o dată un produs și să-l folosească cât mai mult timp. În acest sens, motorul oferă o eficiență energetică superioară, zgomot minim și performanță excepțională de lungă durată. Potrivit certificării internaționale, acesta este menit să funcționeze timp de 23 de ani, totodată fiind susținut de o garanție de 10 ani de la producător, pentru tehnologia Digital Inverter. Dacă mașina de spălat se va „simți rău”, fii sigur/-ă că îți va da de știre. Eco Drum Clean+ curăță interiorul mașinii tale de spălat fără a folosi substanțe chimice dure. Și chiar te anunță când trebuie curățată.

# Tehnologia Anti-Tangle pentru aspiratoare. Șterge toate urmele „compromițătoare”

1

Încă o tehnologie inteligentă creată de Samsung și destinată pentru confortul clienților este aspiratorul cu turbină Anti-Tangle (antiîncâlcire). Se cunoaște că aspiratoarele obișnuite își pierd din puterea de curățare pe durata exploatării, însă ceea ce puteți obține de la Samsung e o productivitate și durabilitate pe un termen lung. Turbina Anti-Tangle împiedică pătrunderea părului și prafului în filtrul aspiratorului. Gunoiul se așează în partea de jos a containerului, ceea ce înseamnă că nu trebuie să îl curățați manual. Pur și simplu scoți recipientul și arunci conținutul în coș.

Designul compact al aspiratorului de la Samsung îți va crea impresia că ții în mână o pungă care absoarbe tot gunoiul din casă. Este mai ușor în comparație cu aspiratoarele clasice, poate fi deplasat cu ușurință printre camere și nu produce gălăgie asurzitoare.

Samsung creează viitorul pentru tine. Te ajută să scapi de lucruri enervante, oferindu-ți tehnologii moderne și inteligente pentru ca rutina ta să fie deosebită.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente