Veste bună: mallul online elefant.md își extinde gama de produse

75278308_532329864274006_3599223095589601280_n

Cunoscut datorită ofertelor sale de nerefuzat, mallul online elefant.md își extinde gama de produse. Ce înseamnă acest lucru? Consumatorii își vor putea alege favoritele dintr-un număr mult mai mare de articole, iar multe dintre acestea vor fi livrate direct de la furnizor. În plus, cele mai vândute produse vor fi livrate într-un timp mult mai scurt, datorită faptului că provin din stocul elefant.md.

De asemenea, în cazul în care produsele din același coș au un termen de livrare diferit, clienții nu trebuie să-și facă griji. Acestea pot ajunge la ei pe rând, la o diferență de maximum o săptămână, ori pot aștepta să le ridice pe toate odată. Indiferent dacă produsele sunt livrate separat, ori împreună, este percepută o singură taxă de livrare și de procesare.

Și pentru ca surpriza să fie și mai mare pentru iubitorii de lectură, retailerul online găzduiește cea mai mare selecție de cărți în limbi străine din Republica Moldova: peste 200 de mii de volume. Această veste este cu siguranță una excelentă, dat faptul că în luna octombrie cititorii au cumpărat de pe elefant.md peste 20 de mii de volume în limba română – acesta fiind și un record pe piața online de carte autohtonă.

Nici celelalte categorii de produse nu sunt neglijate. Indiferent dacă preferă cosmetice de la Kiko Milano, Burjois, Clinique, Revlon sau Maybelline, iubitoarele de frumos își pot alege produsele pentru ritualul de beauty de la peste 100 de branduri existente pe site.

Printre favorite se numără și accesoriile de la Guess și Fossil, așa că, săptămânal, elefant.md își încântă consumatorii cu numeroase oferte la ceasuri și bijuterii.

Pentru toți cei care aleg elefant.md, produsele lor pot fi livrate în showroomul din Chișinău sau direct acasă. În plus, aceștia au posibilitatea să verifice coletul, pentru a testa sau pentru a proba articolele achiziționate. Care este vestea bună? În cazul unui retur, nu sunt plătite costuri suplimentare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente