Tinerii cercetători din domeniul educației pot obține o bursă de trei mii de dolari. Cum te înregistrezi în concurs

NOHZLTA1FD
Foto: foto simbol/ Kristin Hardwick

Tinerii cercetători din Republica Moldova pot obține burse individuale în domeniul politicilor educaționale, în valoare de trei mii de dolari. Bursele vor fi oferite în două tranșe, pentru o perioadă de 10 luni (decembrie 2019-septembrie 2020).

Persoanele selectate vor elabora, în perioada decembrie 2019-septembrie 2020, câte un studiu de politici educaționale, fiind consultați în acest proces de experți naționali în domeniu. Cercetătorii vor fi încurajați să identifice noi oportunități de modernizare a învățământului general.

La concurs sunt eligibili cetățenii Republicii Moldova, care activează în organizațiile societății civile din sectorul educației, think tank-urile/centrele analitice specializate în politici publice și în instituții de cercetare și de învățământ. De asemenea, la concurs pot participa cetățenii Republicii Moldova, deținători de diplome de masterat sau doctorat și cei care-și fac studiile de doctorat în țară sau peste hotare, cu condiția că în cadrul instituțiilor de învățământ în cauză ei cercetează politicile educaționale din Republica Moldova.

De la participanți se cere cunoașterea limbii engleze la nivel mediu (abilități bune de comunicare și de lucru cu documente).

Persoanele interesate sunt invitate să-și prezinte CV-ul, lista publicațiilor, două publicații (copiile publicațiilor sau linkul de accesare online) relevante tematicii concursului și Planul viitorului studiu până în data de 18 noiembrie, ora 15.00, expediindu-le în format electronic la adresa Directorului Proiectului de Sprijinire a Educației, Ana Corețchi: [email protected]. Mai multe detalii găsiți AICI!

Doar persoanele preselectate vor fi invitate la interviu, care va fi anunțat până-n data de 29 noiembrie 2019.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente