Olga Bordeianu a fost realeasă în funcția de director general al companiei Teleradio Moldova

mda

Olga Bordeianu a fost aleasă în funcţia de director general al IP Compania „Teleradio-Moldova” (TRM) cu votul a şapte membri dintre cei opt ai Consiliului de Supraveghere (CS) al TRM, în cadrul şedinţei de astăzi, 14 noiembrie.

Pentru candidatura Olgăi Bordeianu au votat: Spătaru Nicolae, Violeta Cojocaru, Marina Ţurcan, Daniela Miţelea, Veaceslav Vlad, Alexandru Vasilachi, Tatiana Munteanu, transmite trm.md.

La concursul pentru funcţia de director general al TRM au depus dosare de participare Ion Terguţă (CV), Cornelia Stefoglu (CV) şi Olga Bordeianu (CV).

Pentru candidatura lui Ion Terguţă a votat un singur membru al CS: Larisa Călugărul. Candidatura Corneliei Stefoglu nu a acumulat nici un vot.

Amintim că astăzi, 14 noiembrie, Consiliul de Supraveghere a desfăşurat concursul pentru funcţia de director general al TRM. Şedinţa publică a Consiliului de Supraveghere a fost transmisă în direct de către portalul trm.md.

Potrivit Codului serviciilor media audiovizuale, directorul general al IP Compania „Teleradio-Moldova” este numit în funcţie, în bază de concurs, pentru un mandat de şapte ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente