Hospice Angelus Moldova te invită la un concert aniversar cu cele mai îndrăgite voci din țară

HospiceBaner

Hospice Angelus Moldova în colaborare cu Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” organizează concertul aniversar a celor 20 de ani de activitate a Fundației. Evenimentul va avea loc în data de 29 noiembrie, începând cu orele 18.30.

Show-ul este asigurat de cele mai îndrăgite voci din țară: Pasha Parfeni, Brio Sonores, AKORD, Olga Verbițchi, Ion Rață, Adrian Ursu. Alături de ei vor fi și dansatori de la Just Friends Dance Academy.

O să vă bucurați atât de muzică ușoară cât și de muzica populară, cântată în premieră pentru publicul larg de Adrian Ursu și Orchestra.

Biletele pot fi procurate de pe iticket.md sau de la Casa de bilete a Filarmonicii Naționale „Seghei Lunchevici”.

Resursele financiare colectate în urma vânzării de bilete vor fi direcționate spre asigurarea continuității prestării serviciilor de îngrijiri paliative de calitate tuturor pacienților, inclusiv micuților internați în Centrul de Îngrijiri Paliative Pediatrice„Casa Angelus” din satul Isacova, Orhei – unicul centru de acest gen din țară.

Hospice Angelus Moldova este principalul furnizor de îngrijiri paliative din țară, oferind ajutor medical, social şi psiho-emoţional adulţilor şi copiilor care suferă de boli incurabile, în stadiu avansat, progresiv şi terminal. Doar pe parcursul anului 2018 peste 2 500 de pacienți au beneficiat de ajutorul personalului calificat al fundației.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente