(foto, video) LG VIVACE: comoditatea inegalabilă a mașinii de spălat

5

Încredințați alegerea dificilă a mașinii de spălat inteligente LG Electronics Vivace cu inteligență artificială AI DD.

În această toamnă, vă așteaptă un nou produs de la LG. O nouă linie revoluționară de mașini de spălat LG Vivace a fost lansată în Moldova, concepută pentru a economisi timp, energie electrică și apă, datorită unui sistem de acționare directă, a unei noi pompe invertoare fără analog și a tehnologiei Turbo Wash 360.

Mașina de spălat inteligentă LG Vivace, echipată cu AI DD Artificial Intelligence și un motor cu acțiune directă de nouă generație, poate determina cu exactitate greutatea rufelor, poate evalua densitatea țesăturii și selectează automat modul optim de spălare reieșind dintr-o baza de date de 20 de mii de combinații de spălare. Acest lucru reduce riscul de deteriorare a țesuturilor cu 18 %, prelungind viața hainelor preferate.

TurboWash 360 vă permite să spălați hainele în doar 39 de minute. Tehnologia 3D Multi Spray ajută la curățarea hainelor de două ori mai rapid, lansând jeturi de apă în patru direcții diferite în același timp, pentru a elimina mai bine murdăria.

hggh

Funcția Steam Plus combate până la 99,9 % din alergenii provocați de praful sau părul animalelor de companie. Steam Plus ajută și la netezirea până la 30 % din falduri. Acest lucru face ca mașinile de spălat LG Vivace să fie un instrument indispensabil pentru familiile mari cu copii mici.

Aplicația universală SmartThinQ vă permite să utilizați smartphone-ul pentru a controla de la distanță mașina de spălat, a efectua diagnostice rapide și a seta noi cicluri de spălare.

La mașinile de spălat LG Vivace, inginerii LG au reușit să crească dimensiunea tamburului interior cu 32 %, fără să crească dimensiunea carcasei mașinii de spălat. Dimensiunea crescută a tamburului vă permite să spălați și mai multe rufe dintr-un singur ciclu. Un sistem îmbunătățit de amortizare reduce vibrațiile în timpul spălării.

Trebuie doar să încărcați rufele în mașina de spălat.

Puteți alege LG Vivace, potrivită după capacitate și dimensiune, în magazinele Bomba, Enter, FoxMart, Hi-Tech și Maximum.

Puteți găsi mai multe detalii pe pagina de Facebook LG sau pe site-ul LG.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente