(video) Declarațiile PDM după întâlnirea cu Dodon: „Nu suntem gata să facem o coaliție, avem condițiile noastre”

pdm

Fracțiunea PDM a avut o întrevedere cu președintele statului Igor Dodon. După aceste discuții. Filip, Candu și Diacov au ieșit în fața presei cu declarații. Aceștia au menționat că nu sunt gata să facă acum o coaliție.

„Am exprimat încă odată regretul pentru pasul pe care l-a făcut Sandu, din punctul nostru de vedere iresponsabil, credem că nu a avut motive să facă acest pas. Intenționat s-a făcut acest lucru din dorință proprie de a pleca de la guvern. Guvernarea nu e simplă, în prag de iarnă, fără buget aprobat, fără niciun proiect aprobat.

În același timp, urmare a discuțiilor, PDM nu este pregătit să facă o coaliție de guvernare, noi avem propria agendă. Suntem într-un proces profund de resetare, vrem să ducem până la capăt acest proces, apoi vom intra în coaliție de guvernare. Ar fi o iresponsabilitate să lăsăm țara în prag de iarnă neguvernată. De aceea avem condițiile noastre, avem programele sociale lansate de noi, care cu părere de rău au fost oprite de guvernul Sandu. Dacă va fi înaintat un prim-ministru care va lua în calcul condițiile puse de PDM, și nu contează de unde va veni acest prim-ministru, după o discuție cu organele PDM vom proceda cum se va decide”, a menționat Filip.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente