Partidul Liberal a depus un demers în parlament prin care cere suspendarea din funcție a lui Igor Dodon

collage dodon

Partidul Liberal din Moldova a depus astăzi, 13 noiembrie, un demers la parlament privind suspendarea și demiterea lui Igor Dodon din funcția de președinte. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială a Partidului Liberal.

„Solicitarea de suspendare din funcție și dispunerea desfășurării referendumului republican privind demiterea lui Igor Dodon din funcția de președinte al Republicii Moldova se bazează pe încălcarea prevederilor Constituției Republicii Moldova și a jurământului depus, având în vedere declarațiile și faptele cu caracter antistatal, care se înscriu la trădare de patrie, declarații făcute la adresa Republicii Moldova de către președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, în temeiul art. 89 din Constituția Republicii Moldova”, scrie în postare.

Vezi mai jos demersul depus în parlament.

Amintim că, în contextul ultimelor evenimente politice care au avut loc prin nemijlocita implicare a lui Igor Dodon, în mediul online a devenit populară petiția de demitere a lui Igor Dodon creată în anul 2017 la inițiativa Partidului Liberal.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente