Tricotează botoșei și căciulițe pentru copiii născuți prematuri. Acceptă invitația campaniei „Fire de iubire”

maxresdefault

Campania „Fire de iubire” este o invitație la sensibilitate. Organizatorii – Universitatea Tehnică a Moldovei, Facultatea Textile și Poligrafie și brandul Minodora – consideră că, croșetând căciulițe, botoșei și caracatițe pentru micuții din terapie, oferă un strop de căldură și culoare.

Campania își propune motivarea persoanelor să tricoteze articolele vestimentare necesare pentru nou-născuți. „Ar putea fi o șezătoare cu prietenele, vecinele sau colegele de grupă/facultate/universitate. Petrecându-ne împreună timpul, putem să tricotăm/împletim pentru copiii născuți prematur.”

Lucrările create în cadrul campaniei pentru acești micuți luptători vor fi donate pe 17 noiembrie, de Ziua Prematurului.

Potrivit statisticilor, 1 din 10 bebeluși care se naște are nevoie de aceste produse. Stând dezbrăcați în incubator, ei au nevoie de botoșei și căciulițe adaptate dimensiunilor lor reduse, care să-i protejeze. Aceste articole, indispensabile pentru ei, reprezintă un minim necesar pentru a le asigura o evoluție sănătoasă.

Campania de donație pentru prematuri se desfășoară pe parcursul unei luni – din 16.10.2019 până pe 16.11.2019.

Telefon de contact: +373 798 88 609.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente