Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru o zi cât mai frumoasă de miercuri

pexels-photo-573267
Foto: Matheus Bertelli Follow

E mijlocului săptămânii și asta înseamnă că mai poți reuși să faci lucruri pentru ca aceste zile să ți se memorizeze mai bine. Pentru ca timpul să treacă mai frumos și util, echipa #diez a selectat câteva evenimente la care poți să mergi împreună cu prietenii sau familia.

# Expoziția Cea de Taină

Expoziție personală de pictură, unde vei putea descifra mesajele ascunse din tablourile simbolist-expresioniste ale pictoriței Irina Bardița Art. Mai multe detalii găsești aici.

# Festivalul Internațional de Film Queer Voices | Ediția II

Image result for queer voices diez.md

Festivalul Internațional de Film Queer Voices se reîntoarce pe marile ecrane și la tine-n suflețel! Hai mai lasă lucrul și tristețea puțin și planifică-ți o vacanță colorată între 13 și 16 noiembrie, plină cu filme queer extraordinare, petreceri de neuitat și alte mășcățișuri incitante. Mai multe vedeți pe Facebook.

# CinePOLSKA – Festivalul Filmului Polonez la Chișinău

Image may contain: text

Filmul „Dolce fine giornata”, în care joacă legendara actriță poloneză Krystyna Janda, va deschide Festivalul de Film Polonez CinePOLSKA la Chișinău. Evenimentul va avea loc la cinematograful Odeon în perioada 13-17 noiembrie 2019. Intrarea la proiecții va fi liberă. Mai multe găsești pe Facebook.

# Costești – orașul meșteșugarilor de pe Botna

No photo description available.

Cu ocazia aniversări a 65 de ani de investigații sistematice la Costești, Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei vine în faţa publicului cu o expoziţie în care sunt prezentate o serie de obiecte care au fost descoperite în cadrul săpăturilor arheologice. O mare parte dintre acestea au fost restaurate de specialiştii Muzeului Naţional de Istorie a Moldovei. Mai multe detalii vezi aici.

# The Faces of Macbeth

Image may contain: 2 people, text and close-up

Teatrul Geneza Art prezintă „The Faces of Macbeth”, inspirat din piesa „Macbeth” de William Shakespeare. Un spectacol performance care te va surprinde cu o instalație de design inedită și cu o expoziție de fashion teatral, inspirată din motivele spectacolului. Mai multe detalii urmărește pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente