Participă la jocul intelectual Ce? Unde? Când? și donează o carte sau un joc de masă pentru tinerii din Penitenciarul Goian

71350065_121894925873213_6374223253904293888_n

Echipa Vape (Valori Actuale în Penitenciare) organizează un joc intelectual „Ce? Unde? Când?” cu scopul de a strânge cărți și jocuri de masă și de a le dona închisorii de minori Goian. „Noi suntem câțiva tineri entuziaști care vrem să contribuim la educația și culturalizarea altor tineri, care nu au aceleași posibilități ca noi”, ne-a povestit una dintre membrii echipei, Paula Vlas.

Evenimentul va avea loc pe 13 noiembrie, la ora 16.00, la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”. Biletul de intrare va fi o carte din partea fiecărui participant sau un joc de masă din partea fiecărei echipe. Dacă nu aveți această posibilitate, atunci puteți dona 25 de lei. Ulterior, aceste jocuri și cărți vor fi donate Penitenciarului de minori Goian. Astfel, cu ajutorul vostru, va fi posibilă colectarea celor necesare atingând, totodată, scopul proiectului și anume promovarea culturii și a educației printre tinerii care se află în detenție.

„Valori Actuale în Penitenciare” este un proiect creat în cadrul școlii de vară Wave Week Moldova, program organizat de Asociația pentru Dezvoltare Creativă, în parteneriat cu Spark the Wave din SUA și cu suportul financiar al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării. Acest proiect are ca scop organizarea unui joc intelectual „Ce? Unde? Când?”.

Vezi pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente