(foto) Prima zi în funcția de primar al Capitalei. Ion Ceban: „Astăzi îmi suspend calitatea de membru al PSRM”

collage

Ion Ceban și-a început activitatea la primăria Chișinău. Noul edil a intrat azi pentru prima dată, în calitate de primar, în instituția municipalității. Angajații l-au felicitat și i-au urat succese.

Ion Ceban a spus că în prima zi de muncă are gânduri bune, de muncă. „Astăzi urmează să semnez mai multe documente.” În primul rând va scoate turnichetul de la intrare în primărie. „În primul rând, vom scoate această bară de protecție de la intrarea în primărie, ca oamenii să nu mai fie obligați să lase documentele. Vreau ca primăria să fie transparentă, să fie accesibilă pentru toți care vin aici.”

În al doilea rând, va solicita prezentarea documentelor semnate în perioada scurtă de timp cât funcția de primar a fost exercitată de un interimar. Mâine va fi prima ședință operativă a primăriei.

De asemenea, noul primar a anunțat că astăzi urmează să-și suspende calitatea de membru al Partidului Socialist din Republica Moldova.

1 2 3 4

Ieri, judecătoria Chișinău a decis validarea mandatului de primar al lui Ion Ceban. Decizia a fost luată de judecătoarea Galina Ciobanu. În sală a fost prezent și Ion Ceban.

Reamintim că, în urma turului II al alegerilor locale, candidatul PSRM, Ion Ceban, a ieșit învingător cu 52,39 % din voturi. Oponentul său, Andrei Năstase, a acumulat 47,61 % din voturi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente