(video) Dumitru Robu despre dosarul lui Plahotniuc: „Urmează să fim informați, ca să trecem la următoarea etapă – la extrădare”

plahotniuc-atac-cerebral-353510-800×450

La aproape două luni de când Vlad Plahotniuc a fost anunțat în căutare internațională, procurorul general susține că nu cunoaște unde se află acesta. Procurorul General interimar Dumitru Robu a menționat că așteaptă să fie informați de organele competente și să treacă la etapa extrădării.

„Dumnealui este anunțat în căutare internațională și urmează să fim informați ca să trecem la următoarea etapă, la extrădare. Nu vă pot da informații despre localizarea dumnealui. Sunt organe competente care urmează să informeze Procuratura Generală despre locul aflării acestuia”, a declarat Dumitru Robu.

Amintim că, la sfârșitul lunii octombrie, fostul președinte al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vladimir Plahotniuc, a fost anunțat în căutare internațională și interstatală.

Vladimir Plahotniuc are calitate de învinuit, pe cauzele penale din gestiunea Procuraturii Anticorupție, în săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 243 alin. (3) lit. b) din Codul Penal al Republicii Moldova – spălarea banilor, săvârșită în proporții deosebit de mari.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente