„Cum să dezvoltăm o cultură corporativă de leadership?” Află secretele din domeniu de la Dana Muntean

42356601_10217854683503753_1557219966023892992_n

Ești pasionat de domeniul managementului industriilor creative și vrei să știi cum poți dezvolta cultura corporativă în compania ta? Participă la sesiunea informativă cu tema „Cum să dezvoltăm o cultură corporativă de leadership?”. Aceasta va avea loc pe data de 15 noiembrie, între orele 15.00 și 16.00, la sediul CIU, pe adresa strada Alexandr Pușkin 16, municipiul Chișinău. 

Moderatoarea acestei întâlniri este Dana Muntean, care este manageră de marketing și vânzări, cu mai bine de 10 ani de experiență. Mai nou, a acceptat o nouă provocare și a devenit Client Partner la Workplace by Facebook. În afară de Moldova, Dana a lucrat și la Londra, New York și Washington, D.C., în cadrul companiilor: Google, Next Jump, The Royal Society of Arts, The Carnegie Council for Ethics in International Affairs și The QED Group.

Ea și-a făcut studiile de masterat cu bursă de la Open Society Foundations la Universitatea Warwick, în domeniul managementului în industriile creative. Dana este fondatoarea programului global de mentorat „MentorMe”, care s-a născut ca urmare a Galei Studenților Originari din Republica Moldova, pe care a cofondat-o.

Image may contain: text

Dana va relata despre experiența sa de lucru în companii cu o cultură corporativă puternică de leadership și va împărtăși idei de inițiative care pot să dezvolte așa cultură și în compania ta.

Participarea la sesiune este gratuită. Locurile sunt limitate!

Pentru participare, accesează linkul de pe Faceboook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente