Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru un sfârșit de săptămână cât mai reușit

pexels-photo-3171844
Foto: Radu Florin

Ce ți-ai propus să faci duminică? Dacă răspunsul acestei întrebări este „nimic”, atunci echipa #diez special pentru tine a făcut o selecție a celor mai interesante, colorate și distractive evenimente la care poți să mergi într-o zi însorită de duminică.

# Nordic Film Festival – Chișinău

No photo description available.

Dragi cinefili, Nordic Film Festival ajunge în Chișinău. Cu o selecție de cinci lungmetraje și o compilație de scurtmetraje, toamna aceasta #NordicFF aduce poveștile cineaștilor din spațiul nordic în inima Republicii Moldova. Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe Facebook.

# Expoziția Cea de Taină

Image may contain: text

Expoziție personală de pictură, unde vei putea descifra mesajele ascunse, din tablourile simbolist- expresioniste ale pictoriței Irina Bardița Art. În exclusivitate va fi prezentată toată colecția de tablouri „You Power” care reflectă frumusețea interioară a fiecărui om. 13 pânze enigmatice, pline de simboluri cu înțeles profund, care te fac să-ți descoperi potențialul personalității tale. Mai multe detalii vezi aici.

# Live Music

Image may contain: 1 person, sitting, guitar and text

Muzica vindecă rănile, te motivează să mergi mai departe și să nu-ți fie frică de noi începuturi, muzica îți dă aripi. Dacă nu știi ce să faci într-o duminică de toamnă, vino la o sesiune de muzică live. Mai multe detalii găsești aici.

# Eu și Tu

Image may contain: 1 person, beard, sunglasses and text

Care ar fi impactul vieții militare asupra unei tinere domnișoare? Și care ar fi impactul apariției unei femei în rândurile soldaților în exercițiu? Unde poate ajunge izolarea a doi militari de genuri opuse în cadrul unei misiuni? Vedeți istoria colonelului Ziggy și subalternei sale Doodle, care a venit „în rândurile forțelor armate” în căutarea unei vieți palpitante. Mai multe detalii găsiți pe Facebook.

# Dorian Gray

Image may contain: 1 person, text

Tinerețe eternă, pasiune infinită și secrete plăceri, de toate va avea parte Dorian Gray. Cel care dobândește mult râvnita tinerețe fără bătrânețe printr-un fantastic transfer cu propriul său portret, realizat cu sufletul, nu cu penelul. Oglinda magică în care își descoperă frumusețea năucitoare a trupului îi cultivă totodată și voluptatea irezistibilă a degradării sufletești. Mai multe detalii vedeți pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente