(video) Macaulay Culkin s-a întors în copilăria anilor ’90. Actorul american s-a filmat într-un spot de Crăciun

untitled5-cover-850

Fanii filmului Home Alone vor deveni iarăși fericiți când îl vor vedea pe actorul copilăriei lor în acțiune. Acesta s-a filmat într-un spot de Crăciun al brandului Happy Socks. Actorul a devenit, în acest sens, ambasadorul campaniei lor de Crăciun. Actorul pare o întruchipare a legendarului Kevin McCalister ajuns la maturitate.

Îmbrăcat într-un pulover specific de Crăciun, cu șosete ornamentate în stil de sărbători și pantaloni de lână cu glezna la vedere și cu o freză asemănătoare cu cea pe care o avea Kevin McCalister în Home Alone, Macaulay Culkin transmite o energie pozitivă fanilor care sunt în așteptarea revenirii lui pe marele ecrane în vreun film de Crăciun.

Întrebat de ce a decis să colaboreze cu brandul suedez, Macaulay a spus că tot ce a trebuit să facă a fost să deschidă sertarul și să constate că deja avea multe perechi de ciorapi Happy Socks. Restul a fost istorie.

Spotul comunică despre noua colecție Naughty or Nice, oferind sugestii pentru cadourile de sub brad, cum spune și Viktor Tell, cofondator și director creativ al companiei: „Sărbătorile nu sunt cu adevarat, decât dacă sunt șosete sub brad, iar Macaulay este la televizor. Așa ca le-am pus pe cele două împreună și am creat acest deliciu ciudat și minunat de sezon.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente