Stamate: „Rămânem pe poziție.” Deputat ACUM: „Din culise, tot se pregătește pentru a pune prim-ministrul tehnocrat Ion Chicu”

22267909

Olesea Stamate, Ministră a Justiției a spus că executivul va rămâne pe poziție. Totodată un deputat al blocului ACUM, Lilian Carp, spune că lucrurile sunt deja stabilite, iar Maia Sandu va fi demisă. Cel mai probabil, următorul executiv va fi format de către consilierul prezidențial Ion Chicu.

„Cred că guvernul va rămâne ferm pe poziții și nu își va retrage proiectul prin care și-a asumat răspunderea pentru modificarea Legii procuraturii”, a spus în această dimineață Olesea Stamate pentru TV8.

În același timp, deputatul Lilian Carp de la blocul ACUM, invitat la JurnalTV, acesta a spus că toate evenimentele din aceste zile se vor finaliza cu căderea guvernului.

„Se auzea din culise deja de o lună. De atunci ataca Dodon. Tot din culise se aude că va fi noul prim-ministru tehnocrat, Ion Chicu. Totul e pregătit, doar se căutau motive de a demite acest guvern”, a spus Carp.

Deputatul a mai adăugat că aceeași candidatură, Ion Chicu, a fost vehiculată în luna aprilie, când se purtau discuții dintre socialiști și democrați, înainte de a forma o coaliție PSRM și ACUM.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente