Atenție întrebare: La ce au participat elevii Liceului Aristotel dacă abrevierea denumirii acestei activități coincide cu numele unei păsări

73417823_147086456669325_5789156594025496576_n

În după amiaza zilei de 5 noiembrie, elevii LTR „Aristotel” au avut oportunitatea să participe la un joc de „Ce? Unde? Când?”, organizat de Clubul de Jocuri Intelectuale – ARISTOTEL, desfășurat în biblioteca liceului.

În cadrul jocului s-au întrecut șase echipe care au răspuns la 40 de întrebări cu un grad variat de dificultate. Victoria au obținut-o membrii echipei Wemen cu un număr de 22 de puncte, la egalitate cu echipa Ad Astra, însă cu un număr mai mare de Jackpoturi.

Ca și în toate competițiile, principalul premiu al învingătorilor este oportunitatea de a învinge și mai mult în continuare, în acest sens echipa câștigătoare a fost premiată cu un Manual de Jocuri Intelectuale.

„Din perspectiva mea de participant și observator al tendințelor generale pot spune că astfel de activități devin tot mai populare în rândul tinerilor. Pe lângă oportunitatea de a gândi și de a fi competitiv, mai obții și șansa de a petrece timp cu prietenii, lucrând împreună pentru un scop comun. Anume pentru această oportunitate sunt recunoscător organizatorilor Tulbu Gabriela și Soltan Vlad.”

aristotel1 aristotel2 aristotel3 aristotel4 aristotel5

Victor Bordea
Liceul Teoretic Republican „Aristotel”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente