UEFA Champions League și-a decis primele echipe care s-au calificat în play-off-ul turneului din sezonul 2019/2020. După meciurile jucate în cea de a patra etapă a grupelor, Juventus, PSG și Bayern München sunt echipele care își continuă drumul spre cel mai important trofeu pentru cluburile europene de fotbal.

# Juventus

EItyk7JWwAAXQXi

Campioana Italiei a reușit să se califice după patru victorii din patru meciuri în cadrul grupelor cu 12 puncte în activ. În ultimul meci, echipa antrenată de Maurizio Sarri a câștigat în deplasare echipa Locomotiv Moscova cu scorul final de 1-2.

# Paris Saint-Germain

EIt7VxrXsAAYm9m

Echipa din capitala Franței a reușit calificarea după meciul împotriva echipei Club Brugge KV. În meciul din cadrul celei de a patra etapă, PSG a învins echipa din Belgia cu scorul final de 1-0. Echipa  antrenată de Thomas Tuchel are în activ 12 puncte după patru meciuri jucate.

# Bayern München

EIttuajXkAE5Zr4

Campioana Germaniei s-a calificat în următoarea etapă a Ligii Campionilor după victoria de pe teren propriu împotriva echipei Olimpiacos. Bayern München a reușit cea de a patra victorie în cadrul grupelor după succesul cu 2-0.

Vezi mai jos cum arată grupele Ligii Campionilor după patru etape jucate.

Grupa AB
Grupa CD
Grupa EF
Grupa GH