Evenimentele zilei de 8 noiembrie. Ce poți să faci în această zi

woman-lying-down-on-blades-of-grass-3099025

Este veni, dar nu știi ce să faci ? Ei bine, iată niște sugestii.

# Silicon Drinkabout Chisinau at 513

Silicon Drinkabout is a meet-up where the startup and IT communities get together, have some fun and relax at the end of a hard working week. This allows us to connect and support startup communities both on a local and global level. Toate detalii aici.

# Light it UP!

Detalii aici.

# Rock revolution-по новому стилю VOL.2

Detalii aici.

# Nordic Film Festival – Chișinău

Festivalul este organizat cu sprijinul Ambasadei Suediei de la Chișinău și București, Ambasada Regatului Danemarcei în România, Ambasada Republicii Finlanda în România, Consulatul Onorific Al Republicii Islanda de la București și Ambasada Regatului Norvegiei în România.

Intrarea este liberă, iar programul filmelor îl poți vedea aici.

# Book Friday

Pe 8 noiembrie, între orele 20.00 și 0.0, sărbătorim cu o selecție de cărți:

Profită de reduceri între 20 % și 40 % la Top 100 cărți în limba română. Dacă vorbești limba rusă, te așteptăm cu o reducere de 20 % la cărți în limba rusă pentru copii.

Pentru prietenii care nu vorbesc nici româna nici rusa, avem și 5 % reducere la cărți în limba engleză. Vezi detalii aici.

# Expoziția Cea de Taină

Expoziție personală de pictură unde vei putea descifra mesajele ascunse din tablourile simbolist- expresioniste ale pictoriței Irina Bardița Art.

În exclusivitate va fi prezentată toată colecția de tablouri „You Power” care reflectă frumusețea interioară a fiecărui om.
13 pânze enigmatice, pline de simboluri cu înțeles profund, care te fac să-ți descoperi potențialul personalității tale.
Asemeni unui lotus, sufletul se deschide dacă este tratat cu dragoste și armonie.

Vezi detalii aici.

# Grădina Sovietică

Dezvăluirea planului ascuns al lui Nikita Hrușciov de a transforma Moldova într-o „Grădină Sovietică” pentru aplicarea energiei atomice în agricultura locală.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente