(video) Alfabetul media pentru TINEri. ONG-uri de media pe care merită să le urmăriți

Untitled

Televiziunile, posturile de radio, ziarele și portalurile online de știri – toate reprezintă instituții mass-media. Totuși, pe lângă instituțiile media, activează și ONG-uri de media. În ediția de astăzi vedeți organizații pe care trebuie să le urmăriți, fie că sunteți tineri pasionați de jurnalism, studenți la jurnalism, jurnaliști la început de cale sau chiar jurnaliști „în toată legea”.

# Centrul Media pentru Tineri este o organizație care instruiește tinerii și îi inițiază în tot ce înseamnă presă, educație mediatică și îi învață cum să producă un material jurnalistic. Mai mult decât atât, aici tinerii creează și elaborează materiale pe care le difuzează la emisiunea Abraziv.

# Centrul pentru Jurnalism Independent oferă consultanță juridică jurnaliștilor și instituțiilor media, organizează traininguri pentru jurnaliști cu experți atât din țară, cât și de peste hotare.

# Asociația Presei Independente susține jurnalismul de calitate. Periodic organizează instruiri cu diferite tematici pentru jurnaliști, precum și concursuri de materiale jurnalistice.

# Centrul de Investigații Jurnalistice, pe lângă publicarea anchetelor jurnalistice, organizează campanii media de sensibilizare a opiniei publice, precum şi traininguri de instruire pentru studenţi, jurnalişti şi funcţionari publici. De asemenea, periodic organizează dezbateri publice în cadrul Clubului Jurnaliștilor de investigație.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente