Peste 140 de studenți care își fac studiile în 18 țări din lume s-au înregistrat la GSORM în 2018 

image

În ediția a VI-a, 2018, peste 140 de studenți s-au înregistrat la gală, tineri din Republica Moldova ce-și fac studiile în 18 țări din lume ca Austria, Belgia, Danemarca, Franța, Germania, Georgia, Italia, Olanda, Marea Britanie, Polonia, România, Rusia, Singapore, Suedia, Slovacia, Statele Unite ale Americii, Turcia și Ungaria. Sunt tineri activi, implicați în proiecte sociale, le pasă de umanitate și au scopuri mărețe.

Te invităm și anul acesta la Gala Studenților Originari din Republica Moldova, ediția a VII-a. Acest proiect este dedicat studenților moldoveni care ne duc faima în lume. Gala este susținută de diasporă și alte organizații studențești distanțate de politică. Scopul Galei este de a face cunoscute tinerele talente ce-și fac studiile în străinătate și de a susține ideile lor de afacere.

image (1)

În fiecare an, Gala vine cu noutăți. În ediția a VI-a, în cadrul evenimentului s-au făcut cunoscute istoriile de succes a persoanelor revenite acasă. Ediția a VII-a va încânta cu o nouă rubrică. Fiecare din noi a avut un profesor care i-a marcat viața sau l-a influențat să facă o alegere importantă. De aceea, rubrica care se anunță anul acesta este „Profesori care Inspiră”. În cadrul rubricii „Innovation Hub”, vei putea prezenta ideea de afacere, pentru că juriul va fi constituit din oameni de afaceri care pot fi investitori în ideea ta.

Vino la Gală pentru că o țară întreagă vrea să te cunoască! Fii eroul meu, al tău, al tuturor și fii schimbarea ce toată lumea vrea s-o vadă în țară! Intrarea este liberă. Toți părinții, buneii, prietenii sunt așteptați.

Înscrie-te la Gală până în data de 15 noiembrie AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente