Filmul „Joker” ar putea fi nominalizat la 16 categorii la Oscar. Studioul Warner Bros. a început campania de promovare a peliculei

960×0

Warner Bros. a început campania de promovare a filmului „Joker” pentru premiul Oscar. Potrivit movieweb, pelicula lui Todd Phillips a fost propusă la 16 nominalizări de către renumitul studiou.

Conducerea companiei crede că filmul va aduce miliarde de dolari (în prezent a adus deja peste 900 de milioane) și este demn să lupte în asemenea categorii ca „Cel mai bun film”, „Cel mai bun regizor”, „Cel mai bun actor”, „Cel mai bun actor din planul secundar”, „Cea mai bună actriță din planul secundar”, „Cea mai bună montare” și altele.

După premiera filmului, criticii din domeniu au spus că Joaquin Phoenix este unul dintre actorii care merită premiul. În ultimii 18 ani, Joaquin a fost nominalizat la Oscar de două ori pentru „Cel mai bun rol masculin” și o dată pentru „Cel mai bun actor din planul secundar”, însă, deocamdată, nu a reușit să obțină râvnitul premiu.

Numărul de categorii la care va fi prezentat filmul, va fi făcut public pe 13 ianuarie 2020, când membrii Academiei Americane de Cinematografie vor stabili lista finală.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente