Zinaida Greceanîi: „Primarul să nu se ocupe de geopolitică și politică”

Capture

Președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, spune că a votat pentru un primar care să facă ordine în primărie. Totodată, aceasta a spus că este important ca cetățenii să vină să-și exprime votul. Întrebată despre incidentul de data trecută, când s-a ciocnit de un cameraman, ea a spus că nu a fost un mare incident, iar presa a făcut „mare tam-tararam”.

„Eu îi chem pe toți să vină astăzi să își exprime votul și să voteze un gospodar pentru Chișinău. Un gospodar adevărat care să facă ceva pentru Chișinău. Problema este ca primarul care vine să nu se ocupe de geopolitică și politică. Să fie ordine în Chișinău”, a spus Greceanîi.

Totodată, întrebată despre campanie, și anume despre mesajele politicienilor din turul II, ea a spus: „Candidatul care a fost din partea PSRM de la începutul campaniei și până la sfârșit a fost foarte corect. Eu mă mândresc că am asemenea colegi. Spre deosebire de alți candidați care și-au permis niște lucruri murdare și agresive. Înseamnă că nu știu ce să facă. Nu au un program concret, cred că”, a mai adăugat aceasta.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente