(video) Dorin Chirtoacă, din nou, a fost cel mai matinal: „Am votat pentru a pune punct haosului”

dorin

Dorin Chirtoacă a fost din nou primul politician care a venit la urna de vot. Fostul edil al Capitalei a pierdut bătălia în primul tur al alegerilor locale din 2019, însă a ieșit astăzi la vot menționând ferm că votează pentru a pune punct vechiului regim.

„Am votat pentru ca să punem punct și să terminăm haosul pe care l-a creat regimul Plahotniuc. Am votat pentru continuarea dezvoltării europene și românești a Chișinăului. De aici să începem să dezvoltăm lucrurile și în toată Republica Moldova. Eu îmi doresc să locuiesc într-un Chișinău unde să fie curat, să fie trotuare normale, transport public la timp, loc de muncă bine plătit, salariu plătit în alb, servicii publice adecvate secolului XXI, parcuri amenajate și aer de calitate. Lucruri care într-o anumită măsură s-au făcut, dar trebuie continuate mai departe”, a menționat Chirtoacă.

De asemenea, aceasta a fost uimit și a menționat că a participat la sondajul de tip exit-poll, care se organizează astăzi la mai multe secții de votare din țară.

Taguri: #Locale 2019
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente