Zelenski – președinte, iar Koșevoi – primarul orașului Kiev? Ce spune umoristul despre această funcție

68cfb841ebfc2f4061e7f4dc9af97e8b

Actorul, umoristul, cel mai bun prieten al președintelui Ucrainei, unul dintre liderii echipei Kvartal 95, Evghenii Koșevoi, a răspuns la întrebarea dacă Zelenski i-a propus vreo funcție și dacă Koșevoi vrea să devină primarul capitalei.

Evghenii Koșevoi a fost oaspetele emisiunii lui Dmitri Gordon, în cadrul căreia a povestit despre relația lui cu Zelenski, dacă acesta i-a promis vreo funcție înaltă în stat și dacă umoristul se vede în fotoliul de primar al orașului Kiev.

„Noi nu am discutat pe această temă (n.r. dacă Zelenski i-a propus funcția de prim-ministru). I-am zis că eu nu mă văd în politică. Eu nu am învățat această «profesie». Îmi place mai mult showbizul, chiar dacă nici aici nu e prea curat și onest”, a spus Koșevoi.

„Nu voi candida pentru funcția de primar al Kievului. Le-am spus jurnaliștilor de nenumărate ori «În politică nu intru.» Dar, recent, un prieten mi-a trimis o fotografie a unui sondaj în care oamenii sunt întrebați pe cine îl văd primar. Și acolo numărul opt sunt eu, Evghenii Koșevoi, din partea Partidului «Sluga Poporului». Problema e că eu nu sunt și nu voi fi vreodată membrul acestui partid”, a relatat comediantul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente