(video) Cum Dorin Chirtoacă s-a transformat în Joker. Vezi parodia realizată de #Zerodoi

dsds

Actorul proiectului #Zerodoi, Cătălin Lungu, a creat un scurt filmuleț despre transformarea fostului primar de Chișinău Dorin Chirtoacă în personajul Joker.

Potrivit scenariului, Chirtoacă se află în cabinetul psihoterapeutului care îi spune că: „Am vești proaste pentru dvs. Ăsta a fost ultimul dumneavoastră mandat.” La care el îi răspunde: „Tu nu mă auzi. Eu am să fiu primar toată viața.” Ulterior, Chirtoacă privește știrea unde se anunță că în turul doi de scrutin al alegerilor locale generale vor candida Ion Ceban și Andrei Năstase, iar punctul culminant se întâmplă atunci când el privește o emisiune televizată unde Gheorghe Gonța îl întreabă pe Voronin: „După aceste alegeri despre Joker ce ne puteți spune?”. Voronin îi răspunde: „Îi durdom (n.r. casă de nebuni)”.

Această emisiune îi provoacă lui Dorin Chirtoacă o criză psihologică și el iese în stradă cu un placat pe care scrie „Sunt primar”, se apropie de o bătrână și îi spune: „Eu sunt Dorin Chirtoacă, primar de Chișinău.”

La final de trailer, Dorin Chirtoacă transformat în Joker vine la emisiunea lui Gheorghe Gonța, iar jurnalistul îl întreabă: „Domnule Chirtoacă, eu cum vă prezint… ?”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente