Participă la concursul fotografic „Cel mai activ promotor al culturii calității”. Ce trebuie să faci

lomography-konstruktor-smuff-1.950×670-adaptive

În contextul celebrării Zilei Mondiale a Calității, care este marcată anual în cea de-a doua zi de joi a lunii noiembrie, pe data de 14 noiembrie, Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare (ANACEC) anunță organizarea concursului „Cel mai activ promotor al culturii calității”. Concursul se va desfășura online, lucrările fiind publicate pe pagina de Facebook a Agenției.

ANACEC încurajează persoanele să expedieze câte o poză (la birou, la școală, în aer liber etc.) în care să fie prezent logoul ANACEC sau materiale care conțin logoul și/sau denumirea Agenției (pliante, agende, calendare, pixuri, diplome) și, în câteva fraze, să relateze ce înțeleg prin sintagma „calitate în educație”.

La Concurs pot participa cetățeni și rezidenți ai Republicii Moldova. Nu este o limită de vârstă. Fotografiile transmise trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

# 1. fișierele trebuie expediate în format: JPG, JPEG;

# 2. mărime fișier: maximum 5 MB.

Înscrierea și expedierea pozelor se va face la adresa de e-mail: [email protected] până pe 12 noiembrie. Indicați în e-mail: numele, prenumele participantului, vârsta, adresa de domiciliu, instituția de învățământ, link spre contul personal de pe Facebook, pentru a putea eticheta autorul fotografiei, câteva fraze care să reflecte opinia cu privire la sintagma „calitate în educație”.

Pe data de 14 noiembrie vor fi anunțate rezultatele concursului. Vor fi selectați trei învingători în baza numărului de like-uri, care vor primi câte o diplomă și setul promoțional al ANACEC, precum și alte premii speciale.

Pentru detalii suplimentare, contactați persoana responsabilă, Veronica Bucur, la numărul de telefon 069469765 sau pe e-mail: [email protected].

Regulamentul concursului poate fi accesat aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente