(foto) StarNet continuă programul „StarNet Verde”. Angajații companiei au participat la acțiunea de salubrizare a parcului „La Izvor”

starnet

Angajații companiei StarNet au participat la acțiunea de salubrizare a parcului „La Izvor”, acțiune susținută de pretura sectorului Buiucani și comunitatea designerilor. Aproape 100 de angajați ai companiei au colectat sute de kilograme de gunoi din interiorul parcului.

IMG_5645

„Este nevoie de mai multe acțiuni de acest gen pentru că fiecare locuitor al orașului nostru ar trebui să aibă o contribuție cât de mică pentru a face din Chișinău un oraș eco. Parcul «La Izvor» este al nostru, al tuturor și trebuie să avem grijă de el la fel cum trebuie să avem grijă de aerul pe care îl respirăm, de lacurile, râurile și pădurile noastre”, a declarat Ion Roșca, director general al StarNet Soluții.

IMG_5633

StarNet a demarat recent o amplă campanie de responsabilizare socială „StarNet Verde”, care include diverse acțiuni și inițiative de ecologizare a orașului Chișinău. De exemplu, cu două săptămâni în urmă s-a inițiat programul „Adoptă un copac”, prin care compania StarNet urmează să planteze câte un copac pentru fiecare client care renunță la factura pe hârtie și optează pentru cea electronică.

IMG_5686

Prima acțiune de plantare a copacilor va avea loc sâmbătă, 16 noiembrie, în cadrul căreia vor fi plantați primii peste 100 de copaci în parcul de pe strada Florilor din sectorul Râșcani.

StarNet invită toți doritorii de a „adopta un prieten verde” să participe la această acțiune și să planteze o gură de oxigen. Mai multe detalii despre eveniment urmează să fie plasate pe pagina de Facebook StarNet.

IMG_5689

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente