Evghenii Koșevoi despre alegerile din Ucraina: „Îmi propuneau între 400 de mii și 5 milioane de dolari pentru un loc în partidul lui Zelenski”

394119

Cel mai bun prieten al lui Vladimir Zelenski, Evghenii Koșevoi, a dezvăluit o informație delicată care ține de alegerile parlamentare din Ucraina. În cadrul unui interviu oferit jurnalistului Dmitri Gordon, Koșevoi povestea cum mai mulți oameni îl rugau să-i includă pe lista partidului „Sluga Poporului” contra sumei de la 400 de mii până la 5 milioane de dolari.

„Pe atunci brusc au apărut mulți oameni pe care nu i-am văzut de zeci de ani și care mă rugau să obțină funcții înalte. «Dacă mă vor pune în funcția asta, atunci am să spun ceva ce știu.» Eu le spuneam: «Păi, spune acum ce cunoști, după care vom vedea.» Alții îmi propuneau bani ca să influențez adăugarea lor pe listele partidului. Este vorba de sume între 400 de mii și 5 milioane de dolari. Sincer, în campania electorală eu puteam câștiga în jur de 10 milioane de dolari, dar cum să privesc oamenilor în ochi după asta? Niciun candidat care mi-a propus aceste sume nu se regăsesc, în prezent, în Parlament”, a povestit liderul echipei Kvartal 95.

Vă amintim că pe data de 21 iulie, la alegerile parlamentare din Ucraina, partidul „Sluga Poporului” a obținut majoritatea în Rada Supremă. În total, în parlamentul ucrainean reprezentanții partidului ocupă 254 din 450 de locuri din legislativ.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente