Recomandări #diez. Evenimentele lunii noiembrie, ultima lună din această toamnă

main

Ultima lună din această toamnă vine cu noi evenimente interesante și interactive, evenimente care cu siguranță, o să ajungă la inimile voastre și care o să vă trezească entuziasmul. Tradițional, echipa #diez are grijă de buna dispoziție a cititorilor noștri și vine zilnic cu o listă de activități utile la care puteți participa. Mai nou, am pregătit pentru voi lista evenimentelor din luna noiembrie, evenimente distractive, interactive și chiar tentante.

# Talk-show: „Remunerat la pachet limitat”

event 1 1 talk show

„Vineri, 1 noiembrie, cu începere de la ora 17.45, vino la Tucano Coffee Brasil, situat pe strada Alexandru cel Bun, nr. 91. Aici vei discuta și vei pune pe balanța dezbaterilor salariul minim garantat conform legislației din Republica Moldova și necesitățile financiare pentru un trai decent în țara noastră”, susțin organizatorii.

Pentru mai multe informații, dați click AICI.

# Moldova Developer Conference

Eveniment 1

„Cea mai mare conferință IT în acest an, Moldova Developer Conference (#MDC19), se va desfășura pe 2 și 3 noiembrie la Tekwill. Două zile cu mai mult content, mai multă comunicare, mai multă cafea și mai multe plăcinte! Evenimentul va dura două zile, timp rezervat pentru prezentări, master class-uri, cine TECH și after-party”, susțin organizatorii.

Evenimentul se va desfășura în zilele de 2 și 3 noiembrie, începând cu ora 9.0, la Tekwill. Pentru mai multe detalii, dați click AICI.

# Andrei Mudrea. Expoziţia personală „Raze de Lumină”
eveniment 2

„Vino să vezi o adevărată comoară. Descoperă o colecție de lucrări originale și unice care sfidează așteptările și concepțiile despre Arta Modernă din Republica Moldova și nu doar. La Expoziția personală de pictură și artă-obiect a lui Andrei Mudrea, maestru în artă, ai ocazia să te delectezi cu o colecție excepțională, plină de inspirație și culori”, promit organizatorii.

Evenimentul se va desfășura între orele 10.00 și 17.30, în incinta Centrului expozițional „Constantin Brâncuși”, de pe întâi până pe 3 noiembrie.

Pentru mai multe informații accesați LINKUL.

# Expoziția Cea de Taină
event 3

„Expoziție personală de pictură unde vei putea descifra mesajele ascunse, din tablourile simbolist- expresioniste ale pictoriței Irina Bardița Art. În exclusivitate va fi prezentată toată colecția de tablouri „You Power” care reflectă frumusețea interioară a fiecărui om”, promit organizatorii evenimentului.

Evenimentul se va desfășura la data de 8 noiembrie, începând cu ora 18.00, în cadrul localului Loft 13 situat pe bulevardul Moscova 21.

Pentru mai multe informații dați click AICI.

# Ziua Științei

event 5

„Muzeul Național de Istorie se va transforma pe 9 noiembrie într-un adevărat campus Alma Mater de Ziua Științei. Cărțile și măturile zburătoare, laboratoarele, tehnica de știință, utilajele și echipamentele vor prezenta oaspeților știința altfel. Ghidul participanților în călătorie va fi un tânăr magician care într-un final devine cercetător.
Ediția din acest an se va desfășura sub genericul „Magia nu există! Totul e Știință”. De acest fapt te vei convinge călătorind și explorând cele șase insule și participând la activitățile interactive pregătite de 39 de instituții din Moldova”, promit organizatorii.

Evenimentul se va desfășura între orele 11.00 și 16.00 la Muzeul Național de Istorie al Moldovei situat pe strada 31 August 1989, nr. 121A.

Pentru mai multe detalii dați click AICI.

# Legathon: Hack Corruption. Law to the People

lega

Tinerii pasionaţi de IT sunt invitaţi să se înscrie la un eveniment inedit – LEGATHON: Hack Corruption. Law to the People – care va avea loc în perioada 8-10 noiembrie la Chişinău. Participanţii vor contribui la elaborarea unei aplicaţii prin care orice persoană va putea semnala prevederile legale care generează sau pot genera cazuri de corupţie.

Evenimentul se va desfășura la Digital Park, pe strada Mihai Viteazul, nr. 15. Pentru mai multe detalii accesați LINKUL.

# Gala generozității 2019

Gala generozității

„Gala Generozității ajunge în acest an la cea de-a șasea ediție. Un eveniment, deja consacrat, al organizației CCF Moldova și Hope and Homes for Children UK, alături de patronul organizației Valentina Nafornița. Evenimentul este susținut în beneficiul copiilor din programele CCF/HHC Moldova. În acest an evenimentul reunește pe scena Galei Generozității artiști precum: Trupa Brio Sonores, Moldovan National Youth Orchestra condusă de Daniel Jinga, Elena Radu și trupa Bravissimo România”, spun organizatorii.

Evenimentul va avea loc la data de 17 noiembrie, începând cu ora 17.00 la Palatul Republicii, pe strada Maria Cebotari, nr. 16.

Pentru mai mult informații dați click AICI. 

# Moldova Music Awards 2019
mma

„Moldova Music Awards sau Gala Decernărilor Muzicale din Republica Moldova este un proiect care aduce la o noua treaptă calitativă cunoscutele premii muzicale „Șlagărul Anului”. Sunteți așteptați cu mult drag la cel mai grandios eveniment muzical televizat, cu decernarea trofeelor anuale pentru cei mai buni artiști și cele mai difuzate melodii din Republica Moldova”, spun organizatorii.

Evenimentul se va desfășura la data de 19 noiembrie, începând cu ora 18.30 la Palatul Național.

Mai multe informații află AICI.

# Târgul Vinului la Cricova
cricova

„Începând cu 19 și până pe 24 noiembrie sunteți așteptați la cel mai tânăr târg al acestei toamne. Petrece frumos împreună cu noi ultimile zile ale celui mai frumos anotimp”, îndeamnă organizatorii.

Evenimentul va avea loc la Complexul turisic „Cricova” începând cu ora 10.00 și finalizând cu ora 17.00. Pentru mai multe detalii accesați LINKUL.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Iulia Vrabie
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente